SEGRE

ESNOTICIA

PCR a alumnes de Tàrrega i Lleida de centres amb casos

Confinats vuit dels deu estudiants de l'escola d'Alins

Alumnes esperant per fer-se la prova al pavelló Onze de Setembre de Lleida.

Alumnes esperant per fer-se la prova al pavelló Onze de Setembre de Lleida.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salut va fer ahir un cribratge amb proves PCR als alumnes de cinc centres de Tàrrega confinats després de detectar algun positiu a la seua classe, i també va fer el mateix amb alumnes de Lleida ciutat. A Tàrrega, van tenir lloc a l’Espai MerCAT, entre les 11.30 i les 14.00 hores, mentre que a Lleida es van centralitzar en el pavelló Onze de Setembre. A la capital de l’Urgell, els alumnes eren de grups dels instituts Manuel de Pedrolo i Alfons Costafreda i de les escoles Maria-Mercè Marçal, Vedruna i Pia. A Lleida, Salut va indicar que eren de diversos centres de Primària i Secundària i que les proves seguiran avui i dilluns, ja que aquest pavelló centralitzarà les PCR a alumnes de classes amb algun encomanat.

Aquests cribratgea massius responen a l’augment del nombre de casos als centres educatius. Ahir a la província hi havia 150 grups confinats, amb un total de 3.319 alumnes i docents. A la capital, centres com el Claver, el Països Catalans i la Caparrella tenien cinc classes aïllades. També segueixen tancats dos col·legis a l’Urgell (Maldà i Sant Martí).

A Alins, Salut va decidir confinar 8 dels 10 alumnes de l’escola després de donar-se un positiu a l’establiment que aquests vuit alumnes utilitzen de menjador escolar. L’escola estarà oberta per als altres dos nens que no acudeixen al menjador.

Alumnes esperant per fer-se la prova al pavelló Onze de Setembre de Lleida.

Alumnes esperant per fer-se la prova al pavelló Onze de Setembre de Lleida.ITMAR FABREGAT

tracking