SEGRE

MUNICIPIS INVERSIONS

Els veïns de Cervera voten en què invertir 70.000 euros

Els cinc nuclis agregats sumaran uns 30.000 € més cadascun

La Paeria de Cervera consultarà als veïns les obres a executar.

La Paeria de Cervera consultarà als veïns les obres a executar.X.SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria de Cervera presentarà les pròximes setmanes el pressupost de la corporació del 2021. Part de les inversions es decidiran per elecció i votació dels veïns, segons va explicar l’alcalde, Joan Santacana. Amb aquesta finalitat, se’ls convocarà perquè facin les seues propostes que, posteriorment, votaran els ciutadans. En el cas de la capital es calcula que es destinaran entre 60.000 i 70.000 euros, i per a cada un dels cinc nuclis agregats es faran obres per valor d’uns 30.000 euros per població.

La Paeria ultima els comptes per afrontar el seu primer exercici i, segons va explicar Santacana, una de les principals inversions serà la remodelació de l’entorn dels semàfors de l’avinguda Catalunya. El projecte preveu una ajuda de 200.000 euros per al 2021 del Pla d’Obres i consistirà en la retirada dels actuals semàfors i la construcció d’una rotonda en la confluència de l’avinguda amb el carrer Victòria.

A la capital, un dels principals projectes serà la remodelació de l’avinguda Catalunya

Un altre dels projectes és acabar les obres de l’espai cultural de Sant Domènec. S’ha sol·licitat a través de l’1,5% Cultural amb el qual l’Estat destina a la cultura una partida de 350.000 euros per afrontar la climatització de l’històric temple, la instal·lació d’uns lavabos i la reparació d’una part de la muralla que toca amb l’edifici. Un altre dels eixos del mandat serà l’aprovació d’un pla director de camins per afrontar la millora de la xarxa de vies locals. Entre aquests, un dels que ja s’han plantejat és la reivindicada millora del camí d’accés a la Prenyanosa, que suposarà un import total de 200.000 euros.

tracking