SEGRE

CIRCULACIÓ MESURES

Solsona instal·la zona blava a la carretera de Bassella

Sol·licitat pel comerç, i serà gratuïta

El tram de la carretera de Bassella que es preveu reorganitzar.

El tram de la carretera de Bassella que es preveu reorganitzar.A.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Solsona preveu l’entrada en vigor d’una nova zona blava d’estacionament limitat gratuït a la carretera de Bassella abans de finals d’any. La mesura afectarà el tram comprès entre la rotonda del Pont i l’encreuament amb Vall Fred pel costat nord, ja fora de la muralla.

D’aquesta manera, s’ordenarà la via a petició d’alguns dels establiments amb l’objectiu de facilitar les rotacions als aparcaments, i es possibilitarà que hi hagi més disponibilitat d’espai d’estacionament en punts concrets, com el de l’oficina de Correus. Els conductors podran estacionar un màxim de dos hores de dilluns a dissabte en l’horari comercial, de nou a una i de cinc a vuit del vespre.

La senyalització de la zona blava a la carretera de Bassella començarà al més aviat possible. També s’aprofitarà aquesta intervenció per ampliar la zona blava del carrer de la Bòfia en el tram de vial que no està regulat i les places d’aparcament d’aquesta zona passaran de ser en bateria a estacionaments en línia, una mesura que es considera necessària, ja que el carrer és estret. Una altra de les vies que es preveu reordenar és l’avinguda de la Mare de Déu del Claustre.

tracking