SEGRE

URBANISME EQUIPAMENTS

Més de cent propostes per al parc urbà de Linyola

El consistori consulta als veïns el disseny del nou espai

Mapa amb els diferents serveis que tindrà el futur parc.

Mapa amb els diferents serveis que tindrà el futur parc.AJUNTAMENT DE LINYOLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un total de 105 veïns de Linyola van participar en la consulta que va dur a terme l’ajuntament per recollir idees sobre el futur parc urbà del municipi que està previst construir a la zona de l’antic camp de futbol. Del centenar de propostes recollides, l’ajuntament en veu viables unes 52 i ja ha elaborat un mapa per informar els veïns. Entre les propostes, hi ha la d’habilitar una zona de concerts i espectacles, una altra per a sessions de cine a l’aire lliure o un aparcament per a autocaravanes. En concret, el projecte marca dos zones diferenciades. La primera comptarà amb unes grades en forma d’amfiteatre i un espai per acollir activitats com exposicions, fires i activitats culturals, etc. A la segona zona hi haurà jocs infantils, tenis de taula i un parc per a skate. Envoltaran el complex rutes per córrer o anar amb bicicleta. A la zona d’accés s’habilitarà una zona d’aparcament, amb la possibilitat d’acollir autocaravanes així com també bicicletes o patinets.

El projecte, segons l’alcalde, Àlex Mases, pretén ser un “full de ruta” a desenvolupar durant el pròxim lustre i que buscarà la complicitat d’entitats com el col·legi local El Sitjar. La idea, segons el primer edil, és que els joves desenvolupin les esmentades propostes des de la creació fins a la construcció i possibles vies de finançament i així involucrar-los de forma activa en el disseny de la Linyola del futur.

L’espai preveu una zona d’aparcament per a autocaravanes, bicicletes i també patinets

El parc ocuparà un espai d’uns 10.000 metres quadrats i la primera acció a dur a terme serà la plantació de fins a 400 arbres i arbustos. L’espai no tenia un ús concret i s’havia convertit en un abocador il·legal.

tracking