SEGRE

Retiren la responsabilitat parental a la dona investigada per maltractar el seu nadó, en estat greu

Els pares del nadó declararan avui al jutjat de Cervera.

Els pares del nadó declararan avui al jutjat de Cervera.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jutjat de Cervera ha retirat aquest dijous la responsabilitat parental a la dona investigada per un presumpte delicte de maltractaments i lesions al seu nadó, tal i com ha publicat avui SEGRE. També l'ha retirat a l'home, en aquest cas acusat en qualitat de testimoni dels fets. La Generalitat, a través de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA), s’ha fet càrrec provisionalment de la tutela del menor.

Els dos acusats segueixen en llibertat amb càrrecs amb les mesures de comparèixer periòdicament davant de l'autoritat judicial i la prohibició de sortir del territori. Així mateix, el jutjat ha ordenat la retirada del passaport a la parella. 

Els fets haurien tingut lloc el dia 5 de novembre quan els pares van portar el fill a l’hospital Arnau de Vilanova. Els pediatres que el van atendre van sospitar que el petit podia ser víctima de maltractaments i van activar el protocol per a aquests casos, alertant els Mossos d’Esquadra, que van obrir una investigació. Posteriorment, el nen va ser derivat a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona a causa de la gravetat de les ferides.

tracking