SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

La Fira de la Primera Premsada finalitza amb un joc per animar vendes

Qualifica d'èxit la primera edició virtual

Ramon Barrull, president de la cooperativa de la Granadella, durant la visita virtual.

Ramon Barrull, president de la cooperativa de la Granadella, durant la visita virtual.C.C.O.C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Granadella va clausurar ahir la sisena edició de la seua Fira de l’Oli de la Primera Premsada, que aquest any s’ha hagut de celebrar de forma virtual a causa del coronavirus. L’alcaldessa, Elena Llauradó, va explicar que ha estat “un èxit” i que entre dijous i divendres unes 2.000 persones s’havien connectat a la fira.

Llauradó va apuntar que una de les activitats que es van organitzar ha estat Troba el tresor, amb sis vals de descompte amagats a Lleida ciutat amb obsequis i descomptes per a la cooperativa. Aquests es trobaven en punts emblemàtics de la capital del Segrià i l’alcaldessa va apuntar que ahir ja se n’havien trobat alguns. Durant la celebració de la fira, s’ha pogut comprar oli de la Granadella tant a la cooperativa com a través d’internet. També hi va haver una visita virtual a la cooperativa, que aquest any celebra el seu centenari.

Oculten sis vals en llocs emblemàtics de Lleida ciutat i ahir ja se n’havien trobat alguns

Mentrestant, la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, va ser l’encarregada de clausurar el certamen. Ho va fer telemàticament, a través d’un vídeo en el qual va destacar la qualitat de l’oli que es produeix a Lleida. Durant la jornada d’ahir també es va poder seguir online l’apadrinament de l’oli nou per part de Teresa Santfeliu, una de les concursants del programa televisiu MasterChef.

Val a recordar que Maials va celebrar entre divendres i dissabte la seua fira de l’oli, que també va ser virtual, mentre que les Borges prepara la seua Fira de l’Oli i ha implantat una quinzena de mesures en motiu de la Covid-19 per protegir els visitants i expositors (vegeu SEGRE d’ahir). En aquest sentit, en cas que el certamen es cancel·lés per la crisi sanitària, es tornaria als expositors el preu de la inscripció.

tracking