SEGRE

MUNICIPIS REGULACIÓ

Per què Almacelles veta als camions frigorífics aparcar al poble?

Pel soroll que generen a la nit i fixa multes de 300 euros

Vista aèria d'Almacelles.

Dos bancs hauran de tornar més de 300.000 euros a onze persones que van comprar cases a Almacelles que no es van ferItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Almacelles ha reforçat les mesures per impedir que aparquin al centre del poble els camions que transporten animals vius, matèries perilloses i tòxiques i cambres frigorífiques. Segons fonts municipals, ja hi ha una normativa general que ho veta, però a Almacelles no es respecta i ja s’han registrat infraccions. El consistori ha intervingut en aquests casos arran de queixes dels veïns, que es deuen sobretot al soroll dels compressors, que mantenen el fred dels vehicles frigorífics a la nit.

El consistori va aprovar modificar l’ordenança de circulació a l’últim ple per incidir en aquesta prohibició, i fixa sancions de 300 euros per a aquesta mena d’infraccions. Aquests camions podran estacionar al pàrquing del Pla de la Creu, als afores.

Per a la resta hi ha habilitades zones d’estacionament en àrees perifèriques de la població.

D’altra banda, l’ajuntament senyalitzarà les entrades a la localitat amb cartells que advertiran sobre quins són els tipus de camions que tenen prohibit aparcar als carrers.

tracking