SEGRE

Boí Taüll, premiada com la millor estació d'esquí de l'Estat

Un telecadira a les pistes de l'estació de Boí Taüll.

Un telecadira a les pistes de l'estació de Boí Taüll.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estació d’esquí lleidatana Boí Taüll ha estat reconeguda per tercer any consecutiu com la millor estació d’esquí d’Espanya en l’edició dels premis World Ski Awards 2020. Segons ha informat Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), entitat que gestiona per primera vegada aquesta estació, aquests premis s’entreguen a estacions d’esquí i hotels des del 2013 amb la intenció de destacar l’excel·lència al sector del turisme de neu.

Les votacions són populars i les realitzen des d’aficionats a l’esquí fins professionals del sector turístic de viatges de neu, com hotelers o agències.

La direcció de Boí Taüll considera que el premi és fruit d’un "treball intens" de l’equip humà de l’estació i agraeix, un any més, la fidelitat dels usuaris que han votat la candidatura de l’estació en els premis.

En relació amb l’estrena de la temporada, l’estació destaca aquest any per la seua ferma aposta per la digitalització, en incorporar un nou sistema automàtic d’accés a les instal·lacions per a la recollida dels forfait.

Així mateix, s’activarà un sistema de reserves per a la restauració a través del mòbil per evitar que es formin cues i aglomeracions i poder seguir les recomanacions sanitàries contra la Covid-19.

tracking