SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor un motorista de 40 anys en una sortida de via a la C-13 a Llavorsí

La víctima va impactar mortalment contra una tanca de protecció de la carretera

Imatge de la motocicleta accidentada ahir a la carretera C-13 al seu pas per Llavorsí.

Imatge de la motocicleta accidentada ahir a la carretera C-13 al seu pas per Llavorsí.R. MOMPÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un motorista va morir ahir al migdia al tenir un accident a la carretera C-13 al seu pas per Llavorsí, al Pallars Sobirà. El sinistre mortal es va produir al voltant de les tres de la tarda quan la víctima, un veí de Barcelona de 40 anys, va perdre el control de la seua motocicleta i hauria impactat contra la tanca de protecció al quilòmetre 141, segons el Servei Català de Trànsit. Fins al lloc de l’accident es van desplaçar tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques, que quan van arribar al lloc ja res no van poder fer per salvar-li la vida.

En el que va d’any han mort divuit persones en accidents ocorreguts a les carreteres lleidatanes, una xifra molt inferior a les 31 que es van registrar en el mateix període de l’any passat. Cal tenir en compte que la reducció de la sinistralitat s’ha produït en un context marcat pel descens de la mobilitat arran de les restriccions decretades per frenar la propagació de la Covid-19, especialment entre mitjans de març i principis de maig, quan va estar vigent el confinament generalitzat.

Respecte als col·lectius vulnerables, amb l’accident d’ahir ja són cinc els motoristes que han perdut la vida aquest any, dos dels quals a la ciutat de Lleida. A aquests cal afegir el motorista d’Alpicat que va morir el dia 26 de setembre al tenir una sortida de via a Sopeira. En aquell cas l’home hauria intentat realitzar un avançament sense adonar-se que un altre vehicle avançava al mateix moment.

tracking