SEGRE

ESNOTICIA

Salut inicia aquest dimarts a Lleida i Guissona tests ràpids a majors de 16 anys

Proves d'antígens amb resultat immediat || Aquesta setmana i la vinent també en farà a Agramunt, Almacelles, Almenar, Ponts, Cervera, Tàrrega i Balaguer

Tests PRC a alumnes el dia 9 al pavelló Onze de Setembre.

Tests PRC a alumnes el dia 9 al pavelló Onze de Setembre.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El departament de Salut comença aquest dimarts a Lleida i Guissona els cribratges massius amb tests ràpids d’antígens a la població major de 16 anys amb l’objectiu de detectar casos asimptomàtics. Al llarg dels dies vinents també es faran a Agramunt, Almacelles, Almenar, Ponts, Cervera, Tàrrega i Balaguer, tot i que podrien ampliar-se a altres municipis. No fa falta cita prèvia, les proves són de franc i només cal anar-hi amb la targeta sanitària.

A Lleida ciutat, els tests es faran des d’avui i fins divendres, de 16 a 20 hores al Pavelló Onze de Setembre. A Guissona se’n faran avui i demà de 9 a 13 i de 15 a 19 hores al Pavelló Onze de Setembre. Així mateix, a Agramunt, dijous i divendres de 9 a 13 i de 15 a 19 a l’Espai Cívic. A la capital del Sió han retardat la desescalada davant de l’augment de contagis, amb un risc de rebrot de 2.256 i una velocitat de contagi de 2,63. A Almacelles, el cribratge es portarà a terme dissabte i diumenge vinents de 10 a 13 i de 15 a 19 hores al Centre Cultural El Casal. Pel que fa a la setmana que ve, es faran a Almenar, el dilluns 30 i el dimarts 1 de desembre de 9 a 13 i de 16 a 19 hores a les Escoles Velles. A Ponts, es portaran a terme el dimecres 2 de desembre de 10 a 13 i de 16 a 19 hores a la Sala Polivalent de l’ajuntament. Finalment, a Cervera seran el dijous 3 i el divendres 4 de desembre, de 9 a 13 i de 16 a 19 hores en un lloc per determinar. D’altra banda, a Tàrrega i Balaguer, així com en altres municipis, encara s’han de concretar la data i el lloc de les proves.

tracking