SEGRE

El jutjat ordena ara investigar per homicidi la mare del nadó mort a Tàrrega

La investigada i la seua parella van declarar dijous de la setmana passada als jutjats de Cervera.

La investigada i la seua parella van declarar dijous de la setmana passada als jutjats de Cervera.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat d'instrucció 1 de Cervera ha transformat la causa oberta contra la mare Tàrrega pels delictes de maltractament en l'àmbit familiar i lesions envers el seu fill en sumari per suposat delicte d'homicidi, després de la mort del nadó.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en un comunicat, el jutjat està pendent de rebre diversos informes i després acordarà, si procedeix, noves diligències.

La mare del nadó de Tàrrega que va morir a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona es troba en llibertat amb càrrecs.

Com ja va avançar SEGRE, els fets van tenir lloc el 5 de novembre a l’habitatge familiar a Tàrrega. El nadó, de només un mes de vida, va ingressar a urgències de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida després de ser atès pels serveis sanitaris al seu domicili. El centre lleidatà, davant de la gravetat de les lesions, va decidir el trasllat del menor a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, on va morir el passat dimecres 18 de novembre a la tarda. Van ser els facultatius d’aquest hospital els que van activar el protocol per possible maltractament. En el moment dels fets, el pare del nadó, de vint-i-quatre anys, estava treballant.

tracking