SEGRE

Salut reforçarà l'atenció primària del Pirineu amb 26 nous professionals

Destina al territori més de 910.000 euros per al pla de transformació dels CAP

VIsta de la Seu d'Urgell

Vista de la Seu d'Urgell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut ha anunciat aquest dimecres que potenciarà l’atenció primària de la regió sanitària Alt Pirineu i Aran més enllà de la Covid-19 per mitjà d’un "pla d’accions i mesures estructurals i de futur", que inclou la incorporació de 26 professionals de diverses especialitats.

Ho farà a través del pla d’enfortiment i transformació de l’atenció primària, que comportarà una inversió de 913.293 euros.

El pla planteja afegir professionals de forma conjuntural per donar resposta a la crisi de la Covid-19, així com d’altres de forma estructural per reforçar la plantilla de forma permanent. Dels 26 nous professionals a la regió, 2 seran metges, 9 infermeres, 1 treballador social, 6 tècnics de cures auxiliars d’infermeria, 2 administratius i 6 auxiliars d’administratius.

Segons Salut, el pla inclourà implantar noves eines tecnològiques per guanyar accessibilitat telefònica i digital, optimitzar i redefinir processos de treball per ser més resolutius, i habilitar espais de treball dins i fora dels CAP per afrontar l’actual situació de pandèmia.

tracking