SEGRE

Així serà la cavalcada dels Reis Mags a Balaguer

Els Reis Mags van arribar a la capital del Segrià amb tren i van fer una desfilada fins a l'ajuntament.

Cavalcada de Reis a LleidaAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Reis Mags d’Orient arribaran a Balaguer el pròxim 5 de gener de forma virtual i la tradicional cavalcada es podria convertir en un recorregut més àgil i ràpid pels carrers de la ciutat per evitar aglomeracions. Així ho va anunciar ahir l’ajuntament de la capital de la Noguera a la presentació del programa d’actes de la festa.

El regidor de Cultura, Arnau Torrente, va explicar que l’arribada dels Reis Mags serà aquest any “multiplataforma”, combinant d’aquesta manera la presència física –per exemple, amb el seguiment del recorregut de la cavalcada des dels balcons– amb el component virtual, amb la retransmissió d’una part dels actes mitjançant les xarxes socials, la televisió i la ràdio municipal.

L’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, va afirmar que la intenció és mantenir la il·lusió, i per aquest motiu s’estan estudiant diverses alternatives per poder adaptar-se a les mesures d’higiene i seguretat sanitària, a més dels possibles canvis que pugui ordenar el Procicat. També va llançar una crida a la implicació dels ciutadans per col·laborar com a voluntaris.

tracking