SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Mor calcinat al xocar amb el cotxe contra un talús a Vallfogona

A falta de confirmació oficial, la víctima seria un veí d'Albesa d'uns 60 anys || El sinistre va ocórrer al costat de la via del tren a les 7.38 h, prop de la C-13

Els Mossos d’Esquadra van inspeccionar ahir la zona de l’accident, on es trobava el vehicle incendiat.

Els Mossos d’Esquadra van inspeccionar ahir la zona de l’accident, on es trobava el vehicle incendiat.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor va morir calcinat ahir al matí després que el seu cotxe impactés contra el talús de la via del tren i s’incendiés al terme municipal de Vallfogona de Balaguer. Els serveis d’emergències van rebre a les 7.38 hores l’avís que un vehicle es cremava al costat de la via del tren de la línia Lleida-Balaguer, que discorre paral·lela i a uns 100 metres de distància de la C-13. Quan van apagar l’incendi van observar que el conductor, pel que sembla un veí d’Albesa, havia quedat calcinat. El cotxe, de la marca Renault, també es va carbonitzar i les matrícules no eren visibles. La circulació ferroviària no es va veure afectada. Els Mossos van obrir una investigació per identificar l’home mort i determinar les causes del succés. Inicialment, es va pensar que el cotxe podria haver patit una sortida de via de la C-13 però es va descartar perquè no hi havia marques de frenada o arrossegament i el vehicle va circular en línia recta. Tampoc no hi havia testimonis que poguessin aportar dades rellevants. Una de les hipòtesis que estudiaven és que el conductor podria haver pres una ruta equivocada, creuar pel mig d’un camp i impactar frontalment contra el talús, amb el posterior incendi del cotxe. Al lloc es van desplaçar agents de Trànsit, Investigació i de la Policia Científica, que no van observar indicis de criminalitat, segons va informar un portaveu policial.

Els treballs per a la retirada del vehicle es van allargar durant tot el matí. Una grua va intentar sense èxit extreure el vehicle. Cap a les 12.30 hores va arribar un carretó de grans dimensions que va poder treure el vehicle del talús. Després es va procedir a l’aixecament del cadàver, que va ser traslladat a l’Institut de Medicina Legal per identificar-lo amb la necrorresenya dactilar i les mostres de l’ADN. A falta de confirmació oficial, seria un veí d’Albesa d’uns 60 anys, segons van apuntar fonts properes al cas.

Els Mossos d’Esquadra van inspeccionar ahir la zona de l’accident, on es trobava el vehicle incendiat.

Els Mossos d’Esquadra van inspeccionar ahir la zona de l’accident, on es trobava el vehicle incendiat.ITMAR FABREGAT

tracking