SEGRE

ENSENYAMENT GUARDONS

El col·legi de Fondarella, premiat com a Escola Verda

Reconeix el seu treball per potenciar el poble malgrat la Covid || En tres idiomes, i hi han participat nens, pares i consistori

Nens del col·legi experimentant amb el treball guanyador.

Nens del col·legi experimentant amb el treball guanyador.E,M.D.U.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Escola Minyons d’Urgell de Fondarella va rebre ahir el premi a la millor actuació singular com a Escola Verda pel seu treball Fondarella, Flora i Fauna. El jurat va valorar que l’entorn sigui el lloc d’aprenentatge i que s’hagi pogut adaptar al confinament per la Covid, va explicar la directora, Magda Jové.

Hi han participat els 98 nens del col·legi des de P-3, encara que han estat els més grans, de quart, cinquè i sisè de Primària, els que s’han encarregat de l’elaboració de vídeos i explicacions i de crear un joc amb QR en el qual es poden buscar els 28 punts de la població on hi ha plantes, arbres i animals característics i localitzar-los a través de Google Maps, segons va indicar la cap d’estudis, Noemí Montull.

Una altra de les singularitats d’aquest treball és que hi han participat alumnes, pares, l’Ampa i professors i ha comptat amb el suport de l’ajuntament.

També s’ha aplicat la programació curricular en matèries com llengua, medi i formació digital i s’ha fet en català, castellà i anglès, idiomes en els quals també s’han gravat els vídeos i editats els textos. En tot moment els nens han estat els protagonistes i han pogut continuar amb la seua activitat malgrat el confinament gràcies a internet. L’escola de Fondarella és Escola Verda des de fa quatre anys i treballs com aquest consoliden la seua tasca.

tracking