SEGRE

MUNICIPIS VANDALISME

Multen joves per destrosses al mobiliari urbà de Fraga

La policia local identifica els autors dels actes vandàlics

Una de les papereres que es van trencar al centre.

Una de les papereres que es van trencar al centre.A. F

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia local de Fraga ha sancionat joves identificats com a causants de destrosses al mobiliari urbà de la ciutat, a l’entorn del Castell, a la zona de Trashondos i a l’entorn del parc de la Pinada. Totes aquestes zones tenen escassa presència de veïns en algunes hores del dia. Durant els últims caps de setmana s’han produït diversos actes vandàlics, que s’han saldat amb destrosses en papereres, fanals, bancs i altres elements del mobiliari urbà.

Després de detectar aquestes accions, la Policia Local va desplegar un dispositiu per localitzar alguns dels autors en el moment de provocar danys. Els identificats hauran d’afrontar sancions de 300 euros cada un i el consistori encara no ha valorat els desperfectes.

Així mateix, la policia reforçarà la vigilància durant aquestes festes nadalenques per evitar més destrosses, que suposen un alt cost a les arques municipals.

En aquest sentit, el cos policial va fer una crida a la col·laboració ciutadana perquè alertin davant de qualsevol acció incívica a la via pública de la capital.

tracking