SEGRE

PROMOCIÓ OLEOTURISME

L'edició virtual de Camins d'Or Líquid arriba a 3.000 visualitzacions a internet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’edició virtual de Camins d’Or Líquid, que ha promocionat de forma telemàtica el turisme vinculat a l’oli d’oliva del Segrià, ha assolit en dos mesos tres mil visualitzacions a internet.

Aquest és el nombre de visites als vídeos que el consell comarcal ha publicat a la plataforma digital Youtube i que han substituït en aquesta ocasió els actes presencials a causa de la pandèmia del coronavirus. Van incloure des de degustacions guiades d’oli fins a tallers de cuina i han recollit també reportatges sobre el procés d’elaboració de l’oli i conferències sobre els beneficis d’aquest producte per a la salut.

L’ens comarcal va fer una valoració positiva d’aquesta edició, la tretzena, i de canvi de format com a conseqüència de la crisi sanitària.

També va valorar que ha suposat una oportunitat d’arribar a un nou públic, per la qual cosa no descarten mantenir el format digital juntament amb actes presencials.

Amb els vídeos, també s’han organitzat concursos radiofònics i a la xarxa social Instagram, que han substituït als esmorzars d’edicions anteriors i que han comptat amb una alta participació.

Els premis eren botelles d’oli de cooperatives de la comarca i han contribuït a difondre el patrimoni històric i cultural dels municipis adherits a aquesta iniciativa: Aspa, Alcanó, Maials, Alfés, Torrebesses, Seròs i Llardecans. Durant la campanya s’ha fet una crida a comprar oli d’oliva a través d’internet.

tracking