SEGRE

Una farmàcia d'Alcarràs regala més de 3.000 mascaretes

El passat dia 24 i ho farà de nou dijous

Mascaretes que han arribat a la Diputació de Lleida i que seran repartides als consells comarcals.

Reparteixen mascaretes a l'estació d'autobusos de Lleida i arriba material a la DiputacióMaite Monné

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La farmàcia Cristina Gómez d’Alcarràs va repartir de manera gratuïta 3.000 mascaretes el passat dia 24. El farmacèutic Jorge Cepero va explicar ahir que ho van fer en previsió que la gent es reuniria per les festes nadalenques, per la qual cosa el risc de contagi de coronavirus “augmentava”. Aquestes 3.000 màscares es van entregar en paquets de 10 a totes les persones que van anar a aquesta farmàcia d’Alcarràs aquell dia.

Aquesta iniciativa es tornarà a repetir dijous, nit de Cap d’Any, i també es durà a terme a la farmàcia David Plumed de Cervera. Preveuen repartir més de 5.000 mascaretes en total. Cepero va assenyalar que a causa de la pandèmia han intentat “oferir preus al més ajustats possible” en articles com mascaretes i gel perquè l’import “no fos una barrera” per accedir a aquests materials.

De la mateixa manera, també han fet donacions d’equips de protecció a ajuntaments, a més d’institucions públiques i privades com residències. Cepero va destacar que des de la farmàcia de Cervera també es donarà material al geriàtric Mare Janer, que té un brot de coronavirus.

tracking