SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Hospitalitzada una família per un incendi en un pis okupat a l'Alt Urgell

L’incendi va afectar un dúplex del carrer Portal d’Andorra de la Seu.

L’incendi va afectar un dúplex del carrer Portal d’Andorra de la Seu.RÀDIO SEU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els serveis d’emergències van atendre ahir una família amb tres menors d’edat que es van veure afectats per un incendi en un pis okupat a la Seu d’Urgell. Dos dotacions de Bombers van treballar per sufocar les flames, en un dúplex del número 14 del carrer Portal d’Andorra. L’incendi es va originar i va afectar el menjador de l’habitatge i va provocar una gran columna de fum, que va ser visible des de gran part de la ciutat. Fonts pròximes van explicar que l’origen del foc hauria pogut ser un curtcircuit, que va provocar que el sofà de l’estança s’encengués ràpidament. Els Bombers, per la seua part, van informar que encara investiguen l’origen del sinistre.

Els equips d’emergències van rebre l’avís a les 9.18 hores i el van tenir controlat al cap de mitja hora. Les cinc persones que ocupaven l’habitatge, veïns de la Seu, van ser traslladats a l’hospital per inhalació de fum. La família va rebre l’alta a primera hora de la tarda i els serveis socials els van allotjar en un hotel a l’espera de determinar si l’estructura de l’habitatge ha quedat afectada.

La regidora de Serveis Socials, Marian Lamolla, va explicar que Càritas d’Urgell va proporcionar roba als afectats. L’edifici compta amb diversos pisos okupats. Es dona el cas que està situat just al costat del bloc de la plaça Europa, en el qual també viuen de manera il·legal una trentena de famílies.

tracking