SEGRE

EQUIPAMENTS OBRES

El consistori de Golmés construirà un Pump Track a prop del polígon El Pla

Aprovat el pressupost del 2021, d'1,9 milions, i congelen un altre any les taxes

Diversos municipis ja compten amb aquest tipus de circuits.

Diversos municipis ja compten amb aquest tipus de circuits.PUMP TRACK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Golmés construirà un Pump Track Park (circuit de bicicletes i patinets) en uns terrenys municipals pròxims al polígon El Pla. Es tracta d’un espai lúdic esportiu d’uns 800 metres quadrats a l’aire lliure format per un circuit d’obstacles, revolts i talussos. El consistori destinarà a aquest projecte 75.000 euros i és una de les inversions incloses en el pressupost del 2021, que ascendeix a 1,9 milions d’euros, un 5% més que l’any passat.

El document, aprovat en el ple celebrat el 30 de desembre, reserva 306.000 euros a inversions i juntament amb el Pump Track Park també es destinaran 21.000 euros a expropiacions per habilitar una via verda i carril bici al camí de Golmés de Mollerussa. En aquest sentit, el ple també va aprovar el projecte inicial d’urbanització per una quantitat de 239.761 euros.

Aquest carril tindrà una longitud d’uns 2 quilòmetres i té per objectiu millorar la seguretat en aquesta via, en la qual circulen de mitjana uns 300 vehicles i un centenar de ciclistes i vianants al dia, tal com va explicar l’alcalde d’aquest municipi del Pla d’Urgell, Jordi Calvís.

Altres inversions del pressupost són el condicionament del solar de l’antic escorxador o la reforma exterior del Casal Cultural (150.000 euros). Així mateix, es destinaran 38.000 euros a millorar camins rurals amb àrids reciclats.

Pel que fa al capítol de despeses, Calvís va remarcar que s’han augmentat considerablement els programes de serveis socials i atenció a les persones de la tercera edat, tenint en compte que el municipi té previst posar en marxa aquest any el seu centre de serveis per a la gent gran.

Calvís va destacar que Golmés també ha congelat totes les taxes i impostos, cosa que fa per setè any consecutiu.

tracking