SEGRE

ESNOTICIA

Ferida greu en una col·lisió entre dos vehicles a la C-13 a Alcoletge

Emergències socorre ocupants d'un autocar i un cotxe atrapats per la neu || Els Rurals traslladen dos persones per rebre diàlisi a l'Urgell

621033_1.jpg

621033_1.jpgAGENTES RURALES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona va resultar ferida de gravetat ahir a primera hora del matí en una col·lisió entre dos vehicles a la carretera C-13 a Alcoletge a causa del temporal. Segons els serveis d’emergències, l’accident va tenir lloc a les nou del matí al punt quilomètric 9 en direcció a Lleida, quan dos vehicles van col·lidir. A causa del sinistre, tres persones van resultar ferides, dos de caràcter lleu i una de greu. La persona que va patir lesions de més gravetat es va quedar atrapada a l’interior del vehicle i va haver de ser excarcerada pels Bombers. Els tres afectats van ser traslladats a l’Arnau de Vilanova de Lleida. El SEM va mobilitzar quatre unitats.

El d’Alcoletge va ser l’accident més greu que es va registrar a les carreteres lleidatanes ahir a causa del temporal, mentre que es van produir altres sortides de via, sense danys personals, com a Tarroja, on una furgoneta en va patir una a la carretera L-311. A la Granadella també van auxiliar un vehicle que s’havia quedat atrapat per la neu.

Els Bombers van auxiliar un autocar amb sis persones al quedar atrapat a causa de la neu a Balaguer

Els serveis d’emergències van fer diverses actuacions per socórrer vehicles atrapats a causa de la neu. És el cas d’un autocar amb sis ocupants que va quedar atrapat al camí del Molí del Comte, a Balaguer, i que després de l’assistència dels Bombers va poder continuar la marxa. L’incident es va produir a les nou del matí.

Així mateix, els Bombers també van haver de fer serveis d’assistència a personal sanitari per poder traslladar-se a centres mèdics a causa de les dificultats de mobilitat per la neu acumulada a les vies, com a Balaguer, on van haver d’ajudar a desplaçar-se dos infermeres del CAP a una residència per vacunar (més informació a la pàgina 25). Així mateix, a les Borges Blanques efectius dels Bombers van fer trasllat d’equipament sanitari al centre de salut.

Per la seua part, els Agents Rurals van ajudar a traslladar dos persones veïnes als Omells de Na Gaia, a l’Ur-gell, que tenien problemes per poder assistir a la sessió de diàlisi a causa de les nevades. Els Rurals van portar aquestes dos persones fins al lloc on van poder ser recollides per l’ambulància per poder garantir-los l’atenció sanitària.

Al llarg de la jornada, els serveis d’emergències també van registrar diferents incidències. A Balaguer, un arbre va caure sobre una teulada a la carretera de Tremp mentre que al Pont de Suert els Bombers van ser alertats per una fuita d’aigua a causa del gel en un habitatge.

Els avisos van anar disminuint durant el dia mentre els Bombers van continuar fent revisió de carreteres i de vehicles.

621033_2.jpg

621033_2.jpgAGENTES RURALES

tracking