SEGRE

ESNOTICIA

Un vehicle queda atrapat per la caiguda d'un arbre a Castell de Mur

Una persona resulta intoxicada per la mala combustió d'un braser a Alcoletge || Bombers ajuden a traslladar personal i equip sanitari per la neu

Efectius dels Bombers van treballar ahir en la retirada d’una branca caiguda a la C-13 a Castell de Mur.

Efectius dels Bombers van treballar ahir en la retirada d’una branca caiguda a la C-13 a Castell de Mur.BOMBERS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra i els Bombers de la Generalitat van auxiliar ahir els ocupants d’un vehicle que va quedar atrapat sota un arbre que va caure al mig de la carretera C-13 a Castell de Mur, al Pallars Jussà. L’avís es va rebre a primera hora del matí després que la branca d’un arbre caigués enmig de la via just quan passava un vehicle per la zona. La caiguda es va produir per l’acumulació de la neu caiguda des de dissabte i cap dels ocupants no va resultar ferit. Els efectius van treballar per poder retirar l’arbre i recuperar la circulació en aquest tram de la carretera. La caiguda d’arbres a causa de la neu va ser una de les incidències que més es van repetir ahir durant la jornada. A les Borges Blanques, una branca va caure sobre la façana d’un col·legi i també hi va haver caigudes de branques en diferents carrers de Tàrrega, amb danys materials en un vehicle. La caiguda d’arbres es va repetir en diferents punts com Mollerussa, el Pont de Suert i Juneda.

Així mateix, una persona va haver de ser traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova per intoxicació després de produir-se una mala combustió d’un braser en un habitatge a Alcoletge. L’avís va tenir lloc a les 23.31 hores de dissabte i els inquilins van alertar que estaven marejats. Un d’ells va ser evacuat a l’hospital per a una revisió. A Alcarràs, els Bombers van revisar una xemeneia en un habitatge després d’un incendi, però no hi va haver afectats. Quant al trànsit, es van registrar alguns accidents, però de petita consideració. A Castelldans, un vehicle va patir una sortida de via a l’AP-2, en la qual el conductor va resultar il·lès.

Com ja van fer dissabte, els Bombers van ajudar durant tota la jornada d’ahir el personal sanitari que no podia traslladar-se pel seu compte als centres hospitalaris. A Tremp, van ajudar una ambulància a poder accedir a l’hospital, així com al Pont de Suert.

A Mollerussa, els Bombers van traslladar dos persones d’edat avançada al CAP mentre que en localitats com Cubells i Bellaguarda van ajudar a traslladar material sanitari. També amb les vacunes per a la Covid .

Efectius dels Bombers van treballar ahir en la retirada d’una branca caiguda a la C-13 a Castell de Mur.

Efectius dels Bombers van treballar ahir en la retirada d’una branca caiguda a la C-13 a Castell de Mur.BOMBERS

tracking