SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Ferida una parella gran i el seu fill a l'incendiar-se un pis a Balaguer

Un veí va rescatar la dona, d'edat avançada, que havia quedat atrapada al balcó || El foc es va produir a la matinada en una casa de la plaça Sant Salvador

Estat en el qual va quedar l’immoble després de l’incendi, que es va produir de matinada.

Estat en el qual va quedar l’immoble després de l’incendi, que es va produir de matinada.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una parella d’edat avançada i el seu fill van resultar ferits ahir a la matinada al registrar-se un aparatós incendi en un pis de la plaça Sant Salvador de Balaguer. El foc es va declarar a les 2.39 hores i fins al lloc van acudir sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc ambulàncies del SEM i la Policia Local. Els ferits són una parella d’ancians que viuen al primer pis, i el seu fill, que resideix al segon juntament amb la seua dona i els seus quatre fills, segons va explicar l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal. Pel que sembla, el veí del tercer pis va rescatar la dona, amb problemes de mobilitat i que havia quedat atrapada al balcó. L’ajuntament va voler agrair “l’ajuda de totes les persones del barri que, de manera espontània i en alguns casos posant en risc la seua integritat física, han fet el possible per socórrer les víctimes durant els primers minuts. Especialment a Mballo Dikori”. La dona va patir policontusions, el seu marit va resultar intoxicat per fum i el fill presentava cremades a les mans. Van ser evacuats a l’hospital Arnau de Vilanova i l’evolució era positiva. També van ser rescatats tres gossos.

Pel que fa a les causes de l’incendi, els Bombers i els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació. Vidal va afirmar que el foc s’hauria produït a causa de problemes elèctrics, com un curtcircuit o una sobrecàrrega de l’estufa del primer pis. La resta d’afectats pel foc van ser reallotjats per l’Àrea d’Assumptes Socials de la Paeria i el consell i se’ls va proporcionar roba i menjar. Així mateix, van avaluar l’estat de l’edifici i es va determinar que l’estructura no presentava cap patologia visual que faci témer per l’estabilitat de l’immoble.

Mossos i Bombers investiguen les causes i la Paeria apunta a algun problema elèctric

D’altra banda, un altre incendi va calcinar ahir al matí un magatzem d’uns 100 metres quadrats al carrer Pau Casals de Vallfogona de Balaguer. Es van activar sis dotacions i les flames van danyar una moto i maquinària.

tracking