SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Perd la vida un conductor al caure amb el cotxe dins d'una séquia a Aitona

Es va produir en una zona amb gel i neu i dos ocupants més van resultar ferits

El turisme va caure a l’interior de la séquia i va bolcar.

El turisme va caure a l’interior de la séquia i va bolcar.AMADO FORROLLA

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home va perdre la vida ahir a última hora de la tarda després que el turisme que conduïa caigués a l’interior de la séquia Major d’Aitona. La víctima mortal és un veí de la localitat, de 58 anys i nascut a Portugal. Els altres dos ocupants, també d’Aitona, van resultar ferits lleus i van ser evacuats a l’hospital Arnau de Vilanova.

Els serveis d’emergència van rebre a les 20.23 hores l’avís d’una sortida de via en un camí situat al costat de la carretera LP-7041 en direcció a Seròs. Fins al lloc es van desplaçar cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, dos patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. El turisme es va precipitar a l’interior de la séquia, de dos metres d’ample, i va acabar bolcant. El conductor va quedar atrapat i els serveis d’emergència no van poder fer res per salvar-li la vida.

Per la seua part, la policia catalana va obrir una investigació per determinar quines van ser les causes de l’accident, que es va produir en una zona en la qual hi havia plaques de gel i neu. El municipi d’Aitona ha estat una de les localitats del Segrià més afectades pel temporal Filomena del cap de setmana passat.

Així mateix, val a destacar que es tracta de la primera víctima mortal de l’any d’accident de trànsit a les comarques de Lleida. L’any passat van perdre la vida vint persones, davant les 36 que van morir el 2019, i per primera vegada en anys baixa de la trentena de víctimes mortals a la província.

tracking