SEGRE

Setena mort pel brot de la residència de Solsona

Dos positius més i 4 empleats recuperats

Imatge de la residència per a la tercera edat de Solsona.

Imatge de la residència per a la tercera edat de Solsona.C.C.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nova defunció ha elevat a set les víctimes del brot de Covid-19 a la residència Hospital Pere Màrtir Colomés de Solsona, actiu des de finals del mes de desembre passat. Així ho van comunicar ahir l’ajuntament i el consell comarcal del Solsonès, que van indicar també que hi ha hagut dos positius més entre residents que fins ara no estaven contagiats i que van ser traslladats fora del centre el cap de setmana passat.

La direcció del centre geriàtric va destacar que les persones traslladades a la residència d’Igualada es troben bé. Quant a la plantilla, quatre professionals infectats a l’inici del brot ja estan recuperats i s’han reincorporat a la feina. A les xarxes socials, familiars dels residents i altres persones i entitats envien missatges d’ànim amb l’etiqueta #SolsonaamblaResidència.

Dilluns ho va fer la Policia Local de Solsona. S’ha de recordar que, des de l’inici de la pandèmia, prop de la meitat dels decessos van ser en residències per a la tercera edat. La campanya per vacunar aquest col·lectiu d’alt risc segueix el seu curs i ja s’han administrat vacunes a més de la meitat dels residents d’aquests centres a les comarques de Lleida.

tracking