SEGRE

MUNICIPIS HABITATGE

La Generalitat cedeix dos pisos per a lloguer social a la Seu

La ciutat ja disposa d'un total de set

L’Agència de l’Habitatge va entregar ahir les claus dels dos pisos.

L’Agència de l’Habitatge va entregar ahir les claus dels dos pisos.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Seu disposa des d’ahir de dos nous pisos que destinarà a lloguer social per a persones en situació de vulnerabilitat. Es tracta dos habitatges, de tres i dos habitacions, de titularitat pública que gestionarà el consistori i que han estat cedits per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Aquests dos immobles, moblats i equipats, se sumen a tres pisos més que l’administració catalana va cedir de manera gratuïta a finals de l’any passat. L’alcalde, Jordi Fàbrega, va remarcar la importància de disposar de més habitatges cedits perquè “cada vegada hi ha més dificultats per garantir un dret bàsic com és el de l’habitatge”. Fàbrega també va recordar que recentment han firmat un acord amb dos propietaris privats que han permès sumar dos pisos més per a persones en situació de vulnerabilitat.

Així doncs, la capital de l’Alt Urgell gestiona actualment set habitatges socials. La regidora de Serveis Socials, Marian Lamolla, va explicar que encara necessiten set pisos més per poder oferir-los en règim de lloguer social per allotjar famílies amb menors que actualment okupen pisos de la plaça Europa.

tracking