SEGRE

ESNOTICIA

Tres noves morts al geriàtric de Solsona i ja són dinou les víctimes

Imatge de la façana de la residència de Solsona.

Imatge de la façana de la residència de Solsona.C.C.S.

Creat:

Actualitzat:

El brot de Covid a la residència Hospital Pere Màrtir Colomés de Solsona va registrar tres noves morts, que eleven a dinou el total de defuncions des que es van detectar els primers casos a finals de desembre. L’ajuntament de Solsona, el consell del Solsonès i la Fundació Pere Màrtir Colomés van explicar que les vint persones que es van traslladar a una residència geriàtrica d’Igualada, al seu domicili i al sociosanitari del Solsonès continuen estables, malgrat que quatre d’elles van donar positiu, encara que no van presentar símptomes greus.

Així mateix, després de les últimes proves PCR que es van dur a terme entre el personal que està de baixa, ahir es van poder reincorporar al seu lloc de treball dos treballadors més que es van unir a l’equip de professionals del centre. També es va registrar un brot a la residència de Sant Llorenç de Morunys després de donar positiu un empleat.

D’altra banda, els casos positius per Covid a la residència de Maldà es van elevar ahir a 8 (6 avis i 2 treballadors) segons va confirmar a aquest diari l’alcaldessa, Anna Salla. Es tracta de tres usuaris més que ahir. El brot de coronavirus en aquest geriàtric es va detectar divendres i el mateix dia Salut va fer un cribratge massiu entre tots els usuaris (20) i els treballadors (15). A l’espera dels resultats, els ancians van ser aïllats a les seues habitacions.

tracking