SEGRE

El Pallars Sobirà denuncia menyspreu de la Generalitat

Els alcaldes presenten les queixes demà

Imatge d’arxiu d’una vista de Sort.

Imatge d’arxiu d’una vista de Sort.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els alcaldes del Sobirà portaran demà al Govern les seues queixes i reivindicacions com a protesta per falta d’atenció a la comarca.

El president de l’ens comarcal, Carles Isus, va explicar en aquest sentit que per unanimitat tots els edils de la comarca i presidents de les EMD van redactar diverses al· legacions que exposaran al vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès. “Estem cansats del menyspreu del Govern cap a la nostra comarca i hem dit prou. Volem compromisos reals i no més promeses”, va dir.

Isus va destacar que la gota que ha fet vessar el vas és que el Govern hagi decidit traslladar a l’aeroport de la Seu d’Urgell la base de permanent del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i mitjans aeris dels Bombers que hi ha a Tírvia. “Ja n’hi ha prou, de tants greuges, no els podem assumir per dignitat.” Segons va assenyalar Isus, aquests greuges han estat constants en els últims anys, des de la cancel·lació del Doctor Music fins a la gestió de la pandèmia al territori. “Parlen molt de frenar la despoblació i l’únic que saben fer és prendre’ns serveis i decapitar els nostres negocis, tal com s’ha vist durant aquestes últimes setmanes amb el confinament municipal, ja que no s’ha tingut en compte la realitat del Pirineu”, va dir.

Demà els alcaldes i presidents de les EMD del Sobirà aniran al Palau de la Generalitat per presentar les queixes.

tracking