SEGRE

FGC inicia el procés per a l'adquisició de quatre trens per a les Rodalies de Lleida

Un tren de la línia de Manresa.

Un mort i vuit ferits en un xoc entre dos trens de Rodalies a ManresaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ferrocarrils de la Generalitat ha publicat aquest dilluns l'anunci previ a la licitació de la compra dels deu trens que operaran el servei de la futura R-Aeroport entre les estacions de Sant Andreu i la T1 de l'Aeroport del Prat.

Segons la previsió de l'empresa, la licitació inclou un contracte 187 milions d'euros (sense IVA) per la compra de deu unitats (115 milions) de 100 metres de longitud i capacitat per a un mínim de 600 persones cada un més un contracte de manteniment integral per quinze anys (72 milions).

Així mateix, FGC també ha iniciat el mateix procediment per a l'adquisició de quatre trens per a les Rodalies de la línia Lleida-Manresa, segons consta a la plataforma de contractació de la Generalitat.

El contracte, valorat en 65,1 milions d'euros (sense IVA), inclou el preu dels quatre trens (44 milions) i un manteniment integral per a un període de 15 anys (21,1 milions) en un taller ubicat a la capital del Segrià.

En aquest cas, es tracta de trens més petits que els que uniran Barcelona amb l'Aeroport, ja que seran de 60 metres de longitud amb capacitat per a un mínim de 325 persones cada un. La primera entrega també caldrà fer-la en un termini de tres anys.

tracking