SEGRE

TRIBUNALS MALTRACTAMENTS

Condemnen a treballs comunitaris una exparella per agredir-se mútuament

Vista general de l’edifici de l’Audiència de Lleida, al Canyeret.

Vista general de l’edifici de l’Audiència de Lleida, al Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jutjat penal número 3 de Lleida va condemnar ahir un home i una dona, que havien estat parella, a sengles penes de 31 dies de treballs en benefici de la comunitat després de reconèixer que s’havien agredit mútuament. Va ser un judici per conformitat després que les advocades dels dos acusats arribessin a un acord amb la Fiscalia.

Tant l’home com la dona van reconèixer els fets davant de la jutge, que va dictar sentència in voce. Concretament, l’home va ser condemnat a 31 jornades de treballs en benefici de la comunitat com a autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar. L’acusada va ser condemnada a la mateixa pena per aquest delicte i a més haurà de pagar sengles multes de 120 euros com a autora dels delictes lleus de lesions i danys. Concretament, per les ferides que va patir l’home i pels danys que va causar al seu vehicle. A més, es va comprometre a indemnitzar-lo amb més de 400 euros per les ulleres que li va trencar i els danys al vehicle.

La Fiscalia de Lleida va investigar l’any 2019 un total de 585 diligències prèvies per violència domèstica. Això suposa una dotzena de casos per setmana i un augment del 4,7% respecte a l’any anterior, quan hi va haver 559 casos.

tracking