SEGRE

SUCCESSOS MOSSOS

Detinguts dos joves per atracar a punta de ganivet un home a Tàrrega

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos i la Policia Local de Tàrrega van detenir dilluns a la tarda i ahir a la matinada un jove de 21 anys i un adolescent de 16, tots dos veïns de la capital de l’Urgell i de nacionalitat marroquina, com a presumptes autors d’un atracament a un home dilluns al migdia a la plaça de les Nacions sense Estat.

El robatori es va produir quan dos joves van amenaçar un home armats amb ganivets i li van sostreure diners. La víctima se’n va anar corrent mentre era perseguit pels agressors i va poder refugiar-se a la comissaria dels Mossos.

Arrestat un veí d’aquesta localitat del Segrià per un robatori en un magatzem agrícola de Torre-serona

Juntament amb la Policia Local, van iniciar la recerca dels presumptes autors, coneguts per la policia per fets delictius anteriors. La col·laboració policial va permetre detenir aquest dilluns a la tarda el menor i ahir a la matinada el jove de 21 anys com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

D’altra banda, la policia catalana va arrestar dilluns a Torre-serona un veí d’Almacelles de 31 anys com a presumpte autor d’un robatori en un magatzem agrícola situat a la partida Grallera.

tracking