SEGRE

MUNICIPI PLE

L'Amistat i la piscina coberta centren la inversió en el pressupost de Mollerussa del 2021

Els comptes ascendeixen a 15,3 milions d'euros, un 8% més que l'any passat

La piscina coberta de Mollerussa.

La piscina coberta de Mollerussa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’adequació de la piscina coberta i la reforma de l’edifici del teatre L’Amistat són les principals obres que l’ajuntament de Mollerussa preveu dur a terme aquest 2021. El consistori encara ultima el pressupost d’aquest any, que ascendeix a 15,3 milions d’euros, un 8% més que l’any passat, segons va explicar l’alcalde, Marc Solsona. Sí que està llest el capítol d’inversions, dotat amb 1.033.000 euros. El 61% d’aquesta xifra se sufragarà a través de subvencions de la Generalitat i la Diputació, mentre que el 38% restant procedeix de fons propis.

Projectes amb ajuts del PUOSC són els treballs a la piscina coberta (267.000 euros) i la substitució de la canonada de sanejament de la plaça Estació i el carrer Urgell (90.000 euros). També es contempla l’ampliació de l’Oficina Jove, que es troba a l’edifici de l’antiga estació d’autobusos (davant de l’avinguda del Canal), un projecte subvencionat pel Pla de Barris de la Generalitat amb 71.000 euros.

Obres per ampliar l’Oficina Jove, ubicada a l’antiga seu de l’estació de busos

La reforma de la instal·lació tèrmica del Casal per a la Gent Gran (40.958 euros) o millores en diferents carrers (50.000 euros) són altres partides que contempla aquest capítol d’inversions, juntament amb les obres per retirar la coberta d’amiant del magatzem municipal que hi ha al costat de l’estació d’autobusos, que ha estat seu del refugi temporal d’animals.

Subvenció de la Diputació per a la compra de l’oficina de CaixaBank La Diputació de Lleida també subvencionarà amb 211.000 euros l’adquisició de les antigues oficines de CaixaBank, ubicades a la planta baixa de l’edifici consistorial i que, segons l’alcalde, tindran una funció d’“atenció a les persones” malgrat que no va voler donar més detalls. Aquestes oficines es van adquirir per 243.000 euros, per la qual cosa el consistori hi destinarà de fons propis 32.000 euros. Els pressupostos també contemplen una partida de 25.000 euros per adequar aquest espai. L’alcalde va afirmar que el pressupost del 2021 ja està en mans del grups municipals perquè puguin estudiar-lo i fer propostes. En aquest sentit, Solsona va assegurar que el ple en el qual es debatran aquests pressupostos encara no té una data concreta.

tracking