SEGRE

Agramunt convoca una concentració de suport a Bernat Solé

Agramunt conAgramunt convoca una concentració de suport a Bernat Solévoca una concentració de suport a Bernat Solé

Agramunt convoca una concentració de suport a Bernat Solé

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament d’Agramunt ha convocat una concentració de suport a Bernat Solé després que s’hagi fet pública la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que el condemna a un any d’inhabilitació com a càrrec públic i a una multa de 16.800 euros per haver participat en l’organització del referèndum de l’1 d’octubre de 2017 quan era alcalde d’Agramunt.

L’actual alcaldessa de la capital del Sió, Sílvia Fernàndez, ha mostrat el “rebuig” del consistori a la sentència i ha destacat que “per estar al costat del poble i amb el poble mai no hauria d’haver estat jutjat i molt menys hauria d’haver estat condemnat”.

Segons la primera edil d’Agramunt, “si condemnen el Bernat, ens condemnen a tots els agramuntins, perquè l’1 d’octubre no va ser l’alcalde, va ser possible gràcies a tot el poble”. Fernàndez ha afegit que “avui i els cops que valgui estarem al costat de totes aquelles persones que fan costat al poble i estan amb el poble com sempre ha fet Bernat Solé, el nostre company, amic, alcalde i ara conseller”.

Fernàndez ha recordat que “Bernat Solé és el primer alcalde que té una sentència condemnatòria per l’1-O” fet que ha atribuït al fet que “el Bernat és conseller”. Amb tot, ha afirmat que “no ens doblegaran, continuarem lluitant i seguirem estan sempre a disposició i al costat del poble”.

La concentració tindrà lloc a la plaça de l’Església, a 2/4 de 8 del vespre. Està previst llegir un manifest de rebuig a la sentència.

tracking