SEGRE

Identificat el conductor que va circular en direcció contrària a l'A-22 a Lleida

L'home, d'uns 75 anys, ha declarat a la comissaria dels Mossos i està acusat d'un delicte de conducció temerària

Els Mossos investiguen un cotxe en contra direcció per l'A-22 a Lleida

VÍDEO | Els Mossos investiguen un cotxe en contra direcció per l'A-22 a Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup de Recerca i Documentació (GRD) del Mossos de Trànsit de Ponent han identificat i denunciat penalment un conductor que va circular durant tres quilòmetres en direcció contrària per l'A-22 a Lleida (entre els quilòmetres 0 i 3).

L'home, d'uns 75 anys, ha estat citat aquest divendres a la comissaria dels Mossos per declarar i hi ha anat amb un advocat.

Els fets van passar cap a les 15.10 h del 18 de gener, quan va ser gravat circulant en direcció Osca als carrils en direcció Lleida. L'home conduïa el vehicle d'un familiar i està acusat d'un delicte de conducció temerària.

Segons els conductors que van alertar de la situació, tot i que l'avisaven que parés fent sonar el clàxon, l'home va seguir circulant creant una situació de "pànic" i de risc de col·lisió frontal.

El GRD enviarà a la Direcció General de Trànsit (DGT) una proposta de revisió extraordinària del permís de conduir perquè determini si l'home denunciat té capacitat per seguir conduint.

L'home ha quedat en llibertat després de declarar a la comissaria ja que no te antecedents i s'haurà de presentar al jutjat quan sigui requerit.

tracking