SEGRE

CELEBRACIONS FESTES

Solsona cancel·la els actes presencials del Carnaval

Es farà de l'11 al 17 de febrer, però a través de xarxes socials

Imatge d’arxiu del multitudinari Carnaval de Solsona.

Imatge d’arxiu del multitudinari Carnaval de Solsona.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Festes del Carnaval de Solsona ha decidit cancel·lar tots els actes presencials i de carrer de la 51 edició del Carnaval d’aquest any, atès l’augment de casos de Covid a la capital i la comarca. Tots els actes es faran de manera telemàtica a través de les xarxes socials, segons va assegurar ahir el seu president, Gerard Argelich.

L’alcalde, David Rodríguez, va plantejar ajornar aquesta celebració fins a l’estiu davant de l’increment de casos de Covid-19 però segons Argelich, “les dates del Carnaval són al febrer, de l’11 al 17 en concret, i s’ha decidit mantenir-lo per tradició”. S’ha respectat l’opinió majoritària dels socis, encara que alguns també van plantejar fer uns quants actes presencials i d’altres preferien la cancel·lació.

L’ajuntament va plantejar traslladar-lo a l’estiu, una opció que l’organització ha descartat

Per als més petits es manté L’aventura del Carnaval infantil, en què podran fer activitats. El termini per inscriure’s finalitza el dia 31 d’aquest mes. A més, segons Argelich, hi haurà alguna sorpresa telemàtica per mantenir el record d’aquesta festa popular. Pel que fa a la presentació del gegant Pop, es durà a terme quan la situació ho permeti. També es poden continuar comprant números del Testament de Carnestoltes als establiments col·laboradors i el número guanyador s’anunciarà dimarts de Carnaval. L’Associació de Festes fa una crida a la prudència i a respectar la normativa i les restriccions a la mobilitat durant els dies festius.

tracking