SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

La Pobla de Segur converteix la ludoteca en centre de dia

El desvincula de la residència geriàtrica per evitar contagis

Les instal·lacions de la ludoteca, tancades en l’actualitat.

Les instal·lacions de la ludoteca, tancades en l’actualitat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de la Pobla de Segur ha aprovat el projecte per convertir la ludoteca en un centre de dia per a la tercera edat. L’alcalde, Marc Baró, va explicar que les actuals instal·lacions, tancades arran de la pandèmia, són annexes a la residència geriàtrica i “hem considerat que no és una bona ubicació per a aquest equipament de cara a frenar contagis”.

La reconversió de la ludoteca en centre de dia suposarà una inversió de 57.800 euros. Tindrà capacitat per a 30 persones, oferirà serveis d’esmorzar, dinar i sopar, perruqueria, podologia i fisioteràpia i fins i tot hi haurà un bany per a la higiene personal, va explicar Baró.

La reforma costarà 57.800 euros i el centre de dia haurà d’entrar en servei a partir d’aquest estiu

A més comptarà amb una àrea enjardinada d’esbarjo. L’objectiu és començar les obres a la primavera perquè estiguin llestes aquest mateix estiu i les persones d’avançada edat puguin disposar com més aviat millor d’aquest servei. Baró va indicar que és prioritari perquè els grans no es vegin obligats a estar sempre a casa i puguin tenir un lloc on passar el dia ben atesos. El centre de dia comptarà amb personal especialitzat en l’atenció a la tercera edat.

Baró va indicar que la localitat no es quedarà sense ludoteca i que el consistori l’obrirà de nou quan disposi d’un espai per a aquesta finalitat. Va afegir que ja estudien algun immoble on traslladar-la. “La Pobla no es quedarà sense aquesta prestació, però hem considerat que l’atenció als avis és prioritària”, va dir.

tracking