SEGRE

EMERGÈNCIES FOCS

Moren més de 2.000 porcs en l'incendi en una granja d'Almenar

Les flames van afectar plàstics i l'aïllant i van provocar una gran fumarada || La gran majoria dels 2.700 animals de l'explotació van morir asfixiats

Un camió dels Bombers

Un camió dels BombersSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 2.000 porcs van morir ahir asfixiats en un incendi que es va originar en una granja d’Almenar, situada al camí de Bolòs. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’emergència pocs minuts després de dos quarts de nou del matí i, segons van informar, van activar cinc dotacions que quan van arribar al lloc van trobar el foc gairebé extingit.

Les flames van afectar plàstics i l’aïllant de la granja, cosa que va provocar una gran fumarada. A pesar que l’estructura de l’edifici, de set-cents metres quadrats, no va quedar afectada per l’incident, la gran majoria dels 2.700 porcs que es trobaven a la granja van morir asfixiats pel fum, segons van explicar els Bombers, que van treballar en l’incident durant gairebé quatre hores.

D’altra banda, entre els últims incidents similars destaca el que es va produir la nit del passat 14 de gener en una granja avícola d’Agramunt. L’incendi es va saldar amb la mort d’uns 8.000 pollets. En aquella ocasió, el foc es va declarar a les 21.21 hores a la partida de les Eres i va afectar la tercera planta de la granja. Hi van treballar set dotacions, que van donar les flames per extingides cap a les onze de la nit.

tracking