SEGRE

TRIBUNALS INVESTIGACIÓ

Una víctima del presumpte agressor de Bellcaire declara davant del jutge

La propietària del bar que va ser abandonada malferida en un pàrquing inundat ratifica la brutal pallissa que va patir || Diumenge va morir un dels lesionats

La dona va estar una setmana hospitalitzada.

La dona va estar una setmana hospitalitzada.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat d’Instrucció número 1 de Balaguer va interrogar la setmana passada una de les presumptes víctimes de Benjamín Fernández, àlies Cuqui, el veí de Bellcaire d’Urgell que el 13 d’octubre hauria atacat diverses persones en aquesta localitat i a Balaguer, entre les quals un veí del Palau d’Anglesola de 56 anys que va morir diumenge a l’Arnau de Vilanova a conseqüència de les greus ferides, com va avançar SEGRE ahir.

Es tracta de la propietària d’un bar que va ser brutalment atacada quan es dirigia a la sis del matí cap a l’establiment, situat a l’avinguda Onze de Setembre (la travessia de la C-53), i que va abandonar en un pàrquing inundat. La dona, que va estar una setmana hospitalitzada, va ratificar davant del jutge la brutal agressió que va patir. L’agressor, segons va relatar la víctima, li va clavar un cop amb un objecte contundent que la va deixar atordida, la va carregar en un cotxe, la va portar fins a un edifici en construcció al carrer Lleida i la va llançar al soterrani, que estava cobert d’aigua. Allà li va tirar diverses pedres i la va ferir al cap i les mans. La víctima, de 70 anys, es va agafar a una espècie de corda i va estar un parell d’hores demanant auxili. No va ser fins a les vuit del matí quan un professor del poble que estava passejant el gos va sentir els crits de socors i la va rescatar.

Està previst que el jutge interrogui en les properes setmanes una vintena de persones per aquests brutals atacs, entre víctimes i testimonis. El presumpte agressor està acusat de cinc temptatives d’assassinat, encara que una d’aquestes passarà a ser un delicte consumat per la mort del veí del Palau d’Anglesola diumenge passat a l’Arnau després de passar tres mesos en estat crític.

Al presumpte agressor també se l’acusa de detenció il·legal (per endur-se la propietària del bar), robatori amb violència (va sostreure el cotxe de la víctima mortal), incendi (en un edifici de Balguer), danys, trencament de condemna i tinença il·lícita d’armes.

tracking