SEGRE

EQUIPAMENTS OBRES

Vilanova adquireix un magatzem per ampliar la zona esportiva municipal

Permetrà sumar 1.600 metres quadrats al complex i construir uns vestidors

L’equipament de l’Era de Cal Tudela, al costat de les piscines.

L’equipament de l’Era de Cal Tudela, al costat de les piscines.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Vilanova de Bellpuig ampliarà la zona esportiva municipal arran de l’adquisició de l’Era de Cal Tudela, un gran magatzem ubicat a prop de les piscines d’estiu. L’actuació permetrà afegir 1.609 metres quadrats més als 13.845 amb què compta aquesta zona d’equipaments esportius.

Després de la compra, el consistori procedirà a reordenar els equipaments d’aquesta zona esportiva que disposa de diferents espais lúdics i esportius com un skate park, una pista de pàdel i una altra de tenis. L’actuació també decidirà els futurs usos de l’Era de Cal Tudela.

Per començar, a finals d’any s’iniciarà la construcció dels nous vestidors que han de donar servei a equipaments com el camp de futbol o les piscines, projecte que compta amb una subvenció de 120.000 euros del PUOSC i 36.499,27 de la Diputació de Lleida.

El consistori ja ha portat a terme treballs de millora a la piscina d’estiu. En concret, per millorar l’eficiència del tractament de les aigües s’ha ampliat l’equip de cloració salí i s’han renovat filtres i el sistema de bombatge. Així mateix, per evitar fugues s’ha impermeabilitzat el vas de la piscina. Aquesta actuació ha tingut un cost de 76.228,49 euros i s’ha sol·licitat una subvenció de 56.637 euros a la Diputació.

Altres municipis del Pla d’Urgell també plantegen accions per habilitar nous equipaments esportius. Així, el municipi de Golmés preveu construir un Pump Track Park (circuit de bicicletes i patinets) en uns terrenys municipals pròxims al polígon El Pla.

Es tracta d’un espai lúdic esportiu d’uns 800 metres quadrats a l’aire lliure format per un circuit d’obstacles, corbes i talussos. El consistori destinarà a aquest projecte 75.000 euros.

tracking