SEGRE

MUNICIPIS VANDALISME

Ivars demana ajuda als veïns per una onada d'actes vandàlics

Destrosses a les piscines municipals i vehicles particulars

Part de les destrosses al vas principal de les piscines.

Part de les destrosses al vas principal de les piscines.AJUNTAMENT D’IVARS DE NOGUERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament d’Ivars de Noguera ha demanat ajuda als veïns perquè notifiquin al personal municipal qualsevol acte vandàlic que vegin en equipaments i mobiliari urbà. L’objectiu d’aquesta crida és frenar les accions incíviques que han proliferat en els últims mesos.

L’alcalde, Josep Magrí, va explicar que últimament s’han registrat destrosses a les piscines municipals, tant al vas principal com a la teulada dels vestidors. “Creiem que nens del pobles van tirar pedres des de la part posterior del pendent que dona a les piscines durant la setmana de l’onada de fred, però no ho podem corroborar i per això demanem la col·laboració dels veïns.”

A més, a la plaça del centre també van aparèixer fins a quatre vehicles ratllats, la reparació dels quals ja és més cara, va assenyalar el batlle. Magrí va apuntar que la col·laboració veïnal serà clau per esbrinar qui va protagonitzar aquests danys, tal com va ocórrer fa vuit mesos, quan es va sorprendre in fraganti joves ratllant cotxes. Ara, el consistori espera localitzar ben aviat els autors.

tracking