SEGRE

CERTÀMENS 58A FIRA DE L'OLI DE LES BORGES

Les Borges serveix 308 menús de restaurants locals

Anna Terés i Lluís Cortés, nous ambaixadors de l'oli || El certamen de les Garrigues s'agermana amb l'hostaleria

Entrega ahir dels menús de restauradors locals en el marc de la Fira de l’Oli de les Borges.

Entrega ahir dels menús de restauradors locals en el marc de la Fira de l’Oli de les Borges.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Borges va repartir ahir 308 menús de fira elaborats per restauradors locals en el marc de la Fira de l’Oli. Durant la jornada d’ahir es van nomenar els ambaixadors de l’Oli de Qualitat: la influencer gastronòmica de Castelló de Farfanya Anna Terés, coneguda com a Anna Recetas Fáciles, i l’entrenador del primer equip femení del Barça, Lluís Cortés, de Balaguer. El conseller d’Empresa, Ramon Tremosa, va explicar que “el seu èxit és fruit d’un treball diari com el dels productors d’aquest excel·lent oli”.

Així mateix, la fira es va agermanar amb l’hostaleria catalana, en un acte en el qual va ser present el secretari general de la Federació d’Hostaleria de Lleida, Ramon Solsona, entre altres representants del sector. Els hotelers van destacar la importància de l’oli en la restauració. L’alcaldessa accidental, Núria Palau, va explicar que “aquest acte és un homenatge a tots vosaltres, perquè s’ha demostrat que sou essencials”. “A tots ens agrada gaudir a taula, però per fer-ho, vosaltres, els vostres productes i el vostre tracte excel·lent són indispensables”, va dir.

El premi Cultura de l’Oli ha recaigut en el Consell Oleícola Internacional. Tremosa va reconèixer la seua tasca “imprescindible” davant d’una situació “difícil” derivada de la pandèmia i les inclemències meteorològiques.

tracking