SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Col·lisió múltiple a l'N-240 a les Borges amb quatre ferits

Una persona ferida greu i unes altres tres menys greu van ser evacuades a l'hospital Arnau de Vilanova després d'un xoc entre un camió i dos turismes en direcció a Vinaixa

Serveis d’emergències ahir al lloc de l’accident a la carretera N-240 a les Borges Blanques.

Serveis d’emergències ahir al lloc de l’accident a la carretera N-240 a les Borges Blanques.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre persones van resultar ferides ahir a la tarda, una d’elles de gravetat, en una col·lisió en la qual es van veure implicats un camió i dos turismes a la carretera N-240 entre les Borges Blanques i Vinaixa.

Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 18.45 hores per una col·lisió múltiple, per causes que es desconeixen i s’investiguen, al punt quilomètric 64. A causa de l’impacte, dos persones van quedar atrapades als seus vehicles, per la qual cosa van haver de ser rescatades pels Bombers de la Generalitat, que van activar quatre dotacions.

Així mateix, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va evacuar els ferits, un de caràcter greu i tres menys greu, a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

La carretera va quedar tallada en els dos sentits de la marxa fins a les 20.15 hores, quan els Mossos d’Esquadra van establir un pas alternatiu, per la qual cosa es van registrar algunes retencions.

D’altra banda, una dona va resultar ferida ahir després d’una col·lisió entre dos vehicles que va tenir lloc a l’enllaç entre les carreteres C-12 i C-12F al terme de Balaguer.

L’avís es va rebre a les 11.18 hores i la ferida va ser evacuada a l’Arnau de Vilanova.

tracking