SEGRE

SUCCESSOS AGRESSIÓ

L'apunyalament de Mollerussa va ser per un judici per segrest

L'autor va ingressar ahir a la presó

Autor i víctima, durant el judici a l’Audiència el passat dia 3.

Autor i víctima, durant el judici a l’Audiència el passat dia 3.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jutge va decretar ahir l’ingrés a la presó preventiva per al detingut per l’agressió amb arma blanca de dimarts passat a Mollerussa. Està investigat pels delictes d’homicidi en temptativa, amenaces i obstrucció a la justícia.

La Fiscalia va sol·licitar l’ingrés a la presó del detingut després de la seua compareixença ahir al jutjat. Es dona la circumstància que l’autor i la víctima d’aquesta baralla van ser condemnats la setmana passada per l’Audiència de Lleida per segrestar un home l’abril del 2017 a Sidamon.

Les parts van arribar a un acord i la Fiscalia va rebaixar la petició inicial de 13 anys de presó a una condemna de 3 anys i 3 mesos per als dos acusats, que van acceptar els fets. Fonts properes van assenyalar que l’agressió de dimarts va tenir el seu origen en una “revenja” per aquest procés judicial, a més d’altres conflictes entre ells.

Per aquesta raó, a l’autor de l’apunyalament se l’acusa d’un delicte d’obstrucció a la justícia. Com va avançar SEGRE, els fets van tenir lloc al carrer Mestre Josep Capell de la capital del Pla d’Urgell, quan una persona va apunyalar-ne una altra, que va haver de ser evacuada a l’hospital Arnau de Vilanova en estat greu.

La detenció va ser al CAP de Mollerussa, on van traslladar l’investigat amb diverses ferides lleus.

tracking