SEGRE

EQUIPAMENTS SERVEIS

Artesa inverteix un milió en una nova coberta per al pavelló

Per eliminar les goteres i comptarà amb aïllament tèrmic

Imatge del pavelló municipal d’Artesa de Segre.

Imatge del pavelló municipal d’Artesa de Segre.J. FARRÉ

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament d’Artesa de Segre ha donat llum verda a les obres de la primera fase de reforma del pavelló municipal. Els treballs preveuen una inversió d’un milió d’euros. L’alcalde, Domènec Sabanés, va assegurar que aquesta fase se centrarà en la coberta, en l’aïllament tèrmic i acústic, en una nova il·luminació i en la millora en la seguretat contra incendis d’aquest equipament.

El projecte també inclou la substitució de la il·luminació per tecnologia led i es farà una nova distribució de les claraboies per optimitzar millor l’entrada de llum natural i aconseguir més eficiència energètica. Les obres es finançaran en part amb el PUOSC de la Generalitat, amb 370.000 euros, 70.000 euros més d’una ajuda de la Diputació i amb fons municipals.

Sabanés va justificar l’actuació a la teulada pels problemes constants que hi ha cada vegada que plou per les goteres i la humitat. El projecte va ser aprovat pel ple amb l’abstenció de l’oposició (Junts per Artesa i Artesa pel Canvi). Es preveu que les obres s’iniciïn a la primavera.

tracking