SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Tres persones ferides a Juneda en una nova col·lisió a l'N-240

Van xocar un camió i un turisme en una via que registra una elevada sinistralitat || Ahir també hi va haver accidents a Vilanova de l'Aguda, Balaguer i Lleida

Aquest vehicle es va encastar contra un fanal ahir a la matinada a la ciutat de Lleida.

Aquest vehicle es va encastar contra un fanal ahir a la matinada a la ciutat de Lleida.GUARDIA URBANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres persones van resultar ferides ahir a la tarda en una col·lisió a la carretera N-240 al seu pas per Juneda. És el segon accident que es produeix aquesta setmana en aquesta carretera, una de les que registren més sinistralitat a les comarques de Lleida, fet que ha provocat reiterades queixes per part dels municipis per on discorre a causa de la falta de seguretat.

Quatre persones més van resultar ferides dilluns en un xoc entre un camió i dos turismes a les Borges Blanques. En l’accident d’ahir, que es va produir a les 15.20 hores al quilòmetre 74,5, es van veure implicats un camió i un turisme, segons van informar els Bombers de la Generalitat. Tres dels cinc ocupants del cotxe van resultar ferits i van ser evacuats a l’Arnau.

El camioner va resultar il·lès. Les carreteres de Lleida van registrar altres accidents entre dijous a la nit i ahir.

Tres persones van resultar ferides dijous a les 22.15 hores a Vilanova de l’Aguda al bolcar la furgoneta en la qual viatjaven.

L’accident es va produir a la carretera C-1412a i els tres ferits van ser evacuats a l’hospital Arnau. Ahir al matí també es va registrar una col·lisió entre dos turismes a la carretera C-12 al seu pas per Balaguer.

El sinistre es va produir a les 10.38 hores i hi va haver tres persones afectades.

Van ser ateses pel SEM in situ i no va fer falta que fossin evacuades a un centre mèdic. A la tarda, l’ocupant d’un cotxe va resultar ferit a les 15.00 hores per la sortida de via d’un vehicle a l’autovia A-2 al seu pas per Lleida en direcció a Barcelona. Els Bombers van haver de rescatar el ferit de l’interior del cotxe.

D’altra banda, un cotxe es va encastar ahir a la matinada contra un fanal a la rotonda entre els carrers Corregidor Escofet i Rosa Parks, a Balàfia. L’accident es va produir a les 1.20 hores i, pel que sembla, el conductor s’hauria adormit, segons va informar la Guàrdia Urbana.

tracking