SEGRE

TRADICIONS CERTÀMENS

La fira de la Seu potencia el seu canal virtual tot l'any

L'apartat de formatges artesans del Pirineu ja compta amb vuit vídeos sobre elaboració || També sospesa fer actes presencials

La gravació d’un vídeo amb un tast de formatges.

La gravació d’un vídeo amb un tast de formatges.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell, que l’octubre passat no va poder celebrar-se per la pandèmia, aposta per arribar al públic durant tot l’any a través dels seus canals virtuals. Així, a l’apartat del saló dedicat als formatges artesans del Pirineu ja hi ha penjats diversos vídeos amb tastos guiats, així com també de tallers de cuina i altres que parlen de l’elaboració d’aquest producte.

En total, hi ha disponibles vuit audiovisuals diferents, cada un dels quals ha assolit una mitjana d’entre 300 i 500 reproduccions. L’objectiu és arribar fins als disset abans de la celebració de la pròxima edició del certamen.

A més, es vol actualitzar la pàgina web i s’està estudiant dur a terme algunes activitats presencials. “No podíem deixar perdre el que significa la fira per als elaboradors de formatge del Pirineu.

” Amb aquestes paraules, el gastrònom i col·laborador d’aquest certamen de la Seu d’Urgell Pep Palau, va definir la filosofia que té la versió virtual de Sant Ermengol. Va explicar que amb els vídeos s’intenta que el públic es pugui continuar divertint i aprenent sobre les possibilitats d’aquest producte malgrat el canvi en l’“escena” respecte a les anteriors edicions presencials.

.Per la seua part, la tinent d’alcalde de la Seu d’Urgell, Mireia Font, va destacar que l’objectiu és situar la Seu com a capital del formatge durant tot l’any.

tracking