SEGRE

SUCCESSOS RESCAT

Un home cau en un dipòsit al provar de salvar el seu ramat

Un veí del Pont de Suert a Gotarta

Imatge d’una vista de la capital de l’Alta Ribagorça.

Imatge d’una vista de la capital de l’Alta Ribagorça.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van rescatar ahir al matí un veí del Pont de Suert que va caure en un dipòsit d’aigua quan va intentar rescatar les seues cabres, que hi havien quedat atrapades, al nucli de Botarta.

L’alcalde del Pont de Suert, Josep Antoni Troguet, va explicar que el veí va intentar treure a les cabres que havien caigut en una espècie de pou o bassa i va ser llavors quan va relliscar i va quedar atrapat entre unes bigues sense que pogués sortir pel seu propi peu.

En un primer moment va rebre l’ajuda d’un altre veí que va passar per la zona. Els Bombers van rebre l’avís al voltant de les 10.00 hores del matí. Finalment, el veí va ser rescatat pels Bombers i atès pel SEM al mateix lloc dels fets. El seu estat era bo i no era greu, segons van apuntar des dels Bombers de la Generalitat.

En un altre ordre de coses, els Bombers van acudir la matinada d’aquest dissabte a diumenge al carrer Bonaire de Lleida per l’avís d’una fuga d’aigua d’una caldera de calefacció. Ahir a la tarda, a Arbeca els bombers van sufocar l’incendi d’un contenidor a la zona de la Capella.

tracking