SEGRE

EQUIPAMENTS DENÚNCIES

Linyola vetarà als incívics l'entrada a equipaments

Nou 'botellón' a la Font Vella en cap de setmana

Deixalles i botelles buides a la Font Vella.

Deixalles i botelles buides a la Font Vella.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Linyola vol vetar l’accés als equipaments municipals als autors dels actes incívics que es van produir a la Font Vella el cap de setmana.En concret, aquesta zona presentava diumenge al matí un gran nombre de deixalles, com botelles i altres elements, després d’un botellón nocturn en aquest espai.

Després de reiterats avisos per part del consistori, el municipi ha optat aquesta vegada per identificar les persones responsables i denunciar-les, així com vetar-los l’entrada a les instal·lacions municipals per un temps determinat.Segons l’alcalde, Àlex Mases, es tracta d’un “nou capítol de menyspreu” per part d’alguns veïns cap a espais i equipaments municipals, unes festes clandestines que reuneixen bastantes persones en plena pandèmia i després del rebrot que va patir aquest municipi del Pla d’Urgell al desembre.

El consistori ha optat per penjar un vídeo a les seues xarxes socials per mostrar les escombraries que acumula la Font Vella i denunciar els fets..

Linyola ha denunciat en reiterades ocasions actes incívics a les seues zones i instal·lacions municipals. Davant d’aquesta situació, el consistori ja té llesta l’ordenança de civisme que preveu presentar aquest mes de febrer, que cataloga les diferents accions punibles així com les seues sancions. D’altra banda, Linyola va patir ahir un tall en el subministrament de llum per un curtcircuit en una de les línies de distribució, després d’electrocutar-s’hi una au. La companyia elèctrica va resoldre l’avaria en un parell d’hores, quan es va restablir el servei.

tracking