SEGRE

MUNICIPIS SERVEIS

Torre-serona inverteix 450.000 euros a fer piscines i renovar la zona lúdica

El poble no en té i els veïns van a les de Torrefarrera, Corbins o la Portella

Imatge virtual de com quedarà la zona lúdica i esportiva.

Imatge virtual de com quedarà la zona lúdica i esportiva.A.T.-S

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torre-serona tindrà piscines aquest any. La intenció de l’ajuntament és que es puguin estrenar a l’estiu i amb aquesta finalitat licitarà les obres ben aviat. Segons l’alcalde, Agustí Jiménez, aquesta intervenció s’integra a una altra de més àmplia, que contempla la remodelació de la pista poliesportiva, la creació d’una zona de barbacoes i pícnic i la modernització del parc infantil, que ha quedat obsolet. Es renovarà amb elements més segurs i adaptats a la normativa. El complex de les piscines, amb una d’infantil i una altra per a adults, serà annex a la zona lúdica.

La inversió és de 450.000 euros, dels quals el Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat n’aportarà 370.000. Els 80.000 restants els sufragarà el consistori.

Fins ara, els veïns de Torre-serona han utilitzat a l’estiu les piscines de Torrefarrera, Corbins i la Portella, ja que són les més pròximes. Segons l’alcalde, l’ajuntament finança l’abonament de temporada en 30 euros per adult i 20 euros per nen.

Jiménez va indicar que espera adjudicar les obres el mes que ve perquè puguin començar com més aviat millor. Segons l’alcalde, construir-les pot suposar entre 3 i 4 mesos d’obres.

En un altre ordre de coses, l’alcalde va indicar que el consistori espera que les conselleries d’Interior i Governació homologuin les càmeres de vigilància instal·lades al poble per controlar actes incívics i vetllar per la seguretat viària. Un dels principals motius per desplegar-les va ser impedir que veïns de poblacions properes on les escombraries es recullen porta a porta vagin amb cotxe per desfer-se de les deixalles als contenidors de Torre-serona. Altres municipis del Segrià amb illes de contenidors pateixen aquest mateix problema.

tracking