SEGRE

ESNOTICIA

Fundació Fiella vol tornar a la residència de Tremp ben aviat

Tests sense positius a la de Malpartit

Imatge d’arxiu de la residència de Tremp.

Imatge d’arxiu de la residència de Tremp.E.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El patronat de la Fundació Fiella confia a recuperar aviat la gestió de la residència de Tremp, intervinguda des del 28 de novembre per un brot que es va causar la mort de 61 usuaris. Així ho apunta en una carta enviada a les famílies de residents en què no assumeix responsabilitats pel que ha succeït, expressa dolor pels morts i explica que la intervenció es mantindrà almenys dos setmanes més (es revisa de forma quinzenal).

Destaca que “amb l’ajuda de GSS i Sant Joan de Déu Terres de Lleida hem recuperat entre tots, i molt significativament amb l’esforç dels treballadors, la normalitat i la pau en el nostre centre”. Apunta que ja s’ha vacunat tots els usuaris i empleats i ja hi ha hagut nous ingressos.

Salut va dir desconèixer la carta i va declinar valorar-la. Va dir que continua treballant en la millora assistencial i en el compliment del pla sectorial i la normativa.

D’altra banda, la residència de Malpartit, a Torrefarrera, ha passat d’estar classificada com a roja (amb un brot) a taronja. Fonts del centre van explicar que en el cribratge de dimarts no s’han detectat positius, encara que hi ha usuaris que acabaran la quarantena en els propers dies.

tracking